Disciplina
|
Fişa disciplinei
|
ANUL I
|
|
Matematică I
|
|
Matematică II
|
|
Chimie anorganică şi analitică, analize fizico-chimice
|
|
Chimie organică
|
|
Chimie fizică şi coloidală
|
|
Informatică aplicată
|
|
Politici şi strategii globale de securitate alimentară
|
|
Psihologia alimentaţiei umane
|
|
Educaţie fizică
|
|
Fizică
|
|
Chimia alimentelor
|
|
Grafică asistată de calculator
|
|
Limbă străină I
|
|
Limbă străină II
|
|
ANUL II
|
|
Biochimie I
|
|
Biochimie II
|
|
Microbiologie generală
|
|
Operaţii unitare în industria alimentară I
|
|
Operaţii unitare în industria alimentară II
|
|
Elemente de inginerie mecanică
|
|
Inocuitatea produselor alimentare
|
|
Principii şi metode de conservare I
|
|
Principii şi metode de conservare II
|
|
Limbă străină I
|
|
Principiile nutriţiei umane
|
|
Elemente de inginerie electrică
|
|
Tehnici de comunicare şi prezentare
|
|
Practică
|
|
ANUL III
|
|
Hidrologie
|
|
Reproducerea şi selecţia peştilor
|
|
Biotehnologii alimentare
|
|
Tehnologii generale în industria alimentară I
|
|
Tehnologii generale în industria alimentară II
|
|
Utilaje în industria alimentară
|
|
Contabilitate
|
|
Tehnologii generale în acvacultură
|
|
Unelte de pescuit şi Tehnica pescuitului
|
|
Practică
|
|
Ihtiologie
|
|
Nutriţia peştilor
|
|
Botanică şi zoologie acvatică
|
|
Hidrobiologie
|
|
Topografie şi cartografie
|
|
ANUL IV
|
|
Utilaje în industria alimentară
|
|
Tehnologii generale în acvacultură
|
|
Inginerie în acvacultură I
|
|
Inginerie în acvacultură II
|
|
Ihtiopatologie I
|
|
Ihtiopatologie II
|
|
Marketing
|
|
Industrializarea peştelui
|
|
Unelte de pescuit şi Tehnica pescuitului
|
|
Igienă
|
|
Ambalaje şi design în industria alimentară
|
|
Management
|
|
Ecologie şi protecţia mediului
|
|
Maşini şi uitlaje în pescuit şi acvacultură
|
|
Calculul economic la proiectele de licenţă
|
|
Practică
|